Om FIKU MIKU

Mellem fiskekuttere, lystbåde og sølvmåger finder du FikuMiku. Et lyserødt univers som giver dig muligheden for at glemme alt om hverdagens trummerum og tilbyder dig en rejse ind i en skør verden af smag og kultur. Intet ved FikuMiku er statisk. Alt fra maden til menneskerne er i konstant bevægelse..

FikuMiku er uprætentiøs og uformel. Du kan bestille lige så få/mange retter du ønsker. Hvad enten maden skal med hjem, eller du vil nyde den på stedet med en god håndbajer eller hjemmelavet læskedrik dertil, kan vi love at alt er lavet med passion. Vi er ikke nærige med smil, varme og afslappet atmosfære.

Grundessensen i FikuMiku er at tilbyde mad på friske råvarer, lavet fra bunden med masser af kærlighed. Lokale råvarer efter sæson fylder i det omfang det overhovedet er muligt. Inspirationen til retterne kan komme fra mange forskellige steder i verden, og menuen vil blive skiftet lige så tit som hatten på hovedet af den gale hattemager.

Pierogi

Denne lille dejpakke laves i alverdens former og størrelser over det meste af Østeuropa. En pierog kan indeholde alverdens lækkerier. Alt fra grove grøntsager og saftigt kød til den søde dessertoplevelse med frugtfyld. Den kan nemt associeres med den japanske gyoza eller kinesiske dumplings. Hos FikuMiku vil der altid være pierogi på menuen. Hvad der kommer i de små pakker, kommer til at variere meget, så hold øje med menuen hvis du vil være sikker på at kunne få noget som du godt kan lide, eller kom forbi og lad dig inspirere af dagens kreative kok.

Dip

For at give din pierog liiige det ekstra vil der også blive lavet forskellige dips. Derudover kan du selvfølgelig altid få en klat olie og balsamico til din lille dejpakke. Spørg evt. personalet hvad de anbefaler.

Salater

Er det sådan at du altid laver den samme salat til din aftensmad, og savner lidt inspiration, kan du altid komme forbi og købe en lille pakke med hjem. Hvad enten man har lyst til en lille sund snack, eller har behov for tilbehør til pierogen, så vil FikuMikus salater altid være friske, grove og tilsætte lidt kulør på tilværelsen.

 

Varm ret

Vi laver selvfølgelig også husmandskost! Der er én varm ret om dagen, og der er dage hvor vi laver vegetarret og der er dage hvor vi laver retter med kød. Tjek dagens menu hér.

 

Moules Frites

I Danmark har vi nogle ar verdens bedste blåmuslinger. Det er gudespise som både har masser af saft og kraft -og så er det endda bæredygtigt. Vi serverer blåmuslinger om sommeren, og kun til dem der ønsker at spise på stedet.

 

 

Sødt

I den gamle salgsdisk finder du de søde sager. Vi laver løbende tørkager som du kan nyde til en kop kaffe. Og nej, vi har ikke espresso. Vi har filterkaffe. En rigtig god én af slagsen endda. Kan du alligevel ikke leve uden din latte, er du velkommen til at købe en hos nabo Gitte på H8, og tage den med.

 

Drikkevarer

Hos FikuMiku får du hverken smart ale fra mikrobryggeri, eller kapitalistjuice (cola). Til gengæld kan vi hjælpe med at slukke din tørst i en god gammeldags pilsner, hjemmelavet iced tea og kølig vin. Vi kan på det varmeste anbefale den sjove og frugtige lambrusco

 

Phone

+45 60672140

 

Location

Nexø Havn

 

Hours

M-Th 5p–11p
F-Sa 12p–11p
Su 10a–11p